For Virksomhederne

Som samarbejdspartner med faldGUIDEN får du adgang til dine brugeres meninger og feedback på dine produkter

faldGUIDEN tilbyder virksomheder værdi på følgende områder:

Anmeldelser

Indsamling af kvalitets/premium og almindelige anmeldelser af produktet fra både brugere, pårørende og SOSU-assistenter.

Visning af anmeldelserne på faldGUIDEN giver øget synlighed, gennemsigtighed og, såfremt de er godt anmeldt, vil øge salget af jeres produkter.

Kommunerne

Formidlingen af produkterne overfor kommunernes indkøbere, visitatorer og front-end personale spreder kendskabet til produkterne til en større målgruppe end normalt.

Borgere/pårørende

Formidling af et produkt direkte til borgere/pårørende genererer øget efterspørgsel i kommunerne. Flere borgere køber produktet privat og skaber merslag.

Markedsføring af GUIDEN – og faldområdet

faldGUIDEN vil etablere sig som den stærkeste aktør på det danske marked for velfærdsteknologi. Vi bygger bro og skaber dialog mellem producenter og slutbrugerne.

Vi markedsfører hele faldområdet – med tilhørende større trafik og synlighed for alle de løsninger, der beskrives på faldGUIDEN.

faldGUIDEN søgemaskineoptimeres – via indhold som anmeldelser, spørgsmål&svar og blog som f.eks. ‘Top 5 indenfor faldalarmer’

VI er synlige i medierne, fagmedier, SoMe og på messer, og vi samarbejder med ældreorganisationer og faggrupper.

Månedsrapport

Virksomheden modtager en rapport med månedens aktiviteter (datatracking – nye anmeldelser – produktets synlighed – kontakt om mulige kommunesalg – ændringer siden sidste måned – bedste søgeord, sentiment & natural language processing analysis på ordene i anmeldelserne til at forstå, hvad brugerne bedst og mindst kan lide ved produkterne)

Rapport til din virksomhed

faldGUIDENs virksomhedsrapport