GUIDEN v. Esther Davidsen i dialog med virksomheder og brugere på DemensLiv Messen

Ved du hvad brugerne mener om dit produkt?

GUIDEN v. Esther Davidsen i dialog med virksomheder og brugere på DemensLiv Messen

Din virksomhed får brugernes anmeldelser og unikke feedback på din løsning 

– faldGUIDEN leverer.

Hvordan vil det påvirke din produktudvikling og markedsføring, hvis du løbende er i kontakt med de mennesker, som lever deres liv afhængige af den støtte, som din løsning eller produkt giver dem?  

Markedsføringen vil kunne forbedres ud fra en dybere forståelse af brugernes ønsker og behov. Viden om deres sprog og de udtryk, de bruger, samt om deres søgemønstre vil danne basen for en mere effektfuld synlighed. 

Produktudvikling er kernen i virksomhedens fremtid. GUIDEN tilbyder jer at komme i dialog med brugerne, de pårørende og fagpersonerne indenfor det offentlige. Dialogen kan handle om forbedringsforslag til eksisterende løsninger, eller den kan danne grundlaget for sam-skabelse og innovation.

faldGUIDEN er GUIDENS første del-platform. Her gives der overblik over, hvad der kan hjælpe de over 250.000 ældre borgere, der årligt falder en eller flere gange. Vi optager beskrivelser af både hjælpemidler, velfærdsteknologier og andre typer løsninger, der kan støtte mennesker i at leve det liv, de ønsker.    

Anmeldelser fra borgerne, deres pårørende og fagpersonalet, der ofte er i kontakt med borgerne, kan give et bredt indblik i, hvordan de forskellige grupper vurderer løsningen. Undersøgelser viser samtidigt, at anmeldelser af et produkt øger troværdigheden og skaber mersalg.    

Hvis din virksomhed vil vide mere eller kan se sig selv som en del af GUIDEN platformen, så kontakt os for en uforpligtende snak
/ Ring til partner og COO Sussi Bianco 2253 0567

Læs mere på informationssiden For Virksomheder

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *