Anmeldelse: Kørestol, Kilberry Care

Kørestolen af mærket Kilberry Care giver frihed til at komme rundt, både inde som ude. 

Nedenfor anmeldelsen kan du læse mere om Astrid og om hvorfor hun så er glad for sin kørestol, at hun har valgt at give den en score på 4,7 ud af i alt 5 stjerner.

Anmeldesen af kørestolen fra Kilberry er lavet af Astrid, der bor på et plejehjem. Hver dag bruger hun kørestolen til at komme rundt i sit hjem.

Kørestolen giver Astrid frihed

Astrid er rigtig glad for sin kørestol, fordi den giver hende mulighed for at komme rundt. Efter et langt og hårdt arbejdsliv, har Astrid ondt i sin skulder, som en konsekvens af mange års hårdt slid. Hun har en rollator, men på grund af smerterne i skulderen, er kørestolen bedre at bruge. Astrid er derfor rigtig glad for sin kørestol, som hun dagligt bruger til at komme rundt.

Jeg er rigtig glad for min kørestol, for jeg har så ondt i min skulder.
− Astrid L, bruger

Naturen er vigtig for Astrid. Hun er opvokset på landet og er derfor vant til at være ude i den friske luft. Det er noget hun nyder rigtig meget, særligt om sommeren, hvor har mulighed for at mærke den den lune sol, når hun er uden for.

Astrid i sin Killberry Care kørestol, som hendes børn har købt til hende i Harald Nyborg.

Kilberry Care kørestolen har hårde dæk, som er uden luft. Det gør det muligt at bruge kørestolen både inde og uden for. Kørestolen er således anvendelig til at bruge inde i dagligdagen, men også når man vil uden for, når man skal transporteres fra A til B. Eller når man vil ud på tur  og eksempelvis nyde den dejlige forårs sol, ligesom Astrid.

Det er dejligt for mig at kørestolen både kan bruges inde og ude, for jeg vil så gerne ud.

− Astrid L, bruger

Astrid fortæller at hun får besøg af en dame, som er frivillig, der nogle gange kører en tur med hende. Sommetider kører nogle af damerne fra plejehjemme også en tur med hende og nogle af de andre beboere.  Astrids børn er også rigtig søde at køre en tur med hende, og det er noget hun sætter meget stor pris på. 

Jeg har aldrig hørt nogen sige noget om at de ikke kan li at køre med den. Jeg kan godt li at den er lidt mere kraftig. Når vi kører ude på vejen, så kan det godt være lidt hårdt ved den. Derfor er jeg nødt til at have en kørestol, som kan holde til noget.

− Astrid L, bruger

Der har aldrig været nogen, som har sagt noget til Astrid om, at de synes kørestolen er besværlig at skubbe eller at de ikke kan li at køre med den. Tværtimod, så virker til at den let og nem at køre rundt med.

Kørestolen Kilberry, Care

Kørestolen har nogle fodstøtter, hvor fødderne kan hvile, når Astrid er ude at køre en tur.

Derudover har kørestolen vippehjælp, så den er nem at få over små forhindringer på vejen.

Kørestolen Kilberry, Care kan også klappes sammen, så den er let at tage med i bilen.

HER kan du købe kørestolen

Vil du selv lave en anmeldelse?

Hvis du ligesom Astrid har en kørestol, eller et andet hjælpemiddel, som du du enten vil anbefale til andre, kan du lave en anmeldelse af den her på faldGUIDEN. Skulle du have et hjælpemiddel, som du ikke er tilfreds med, er du også meget velkommen til at lave en anmeldelse af den.

Ved at lave en anmeldelse af dit hjælpemiddel, er du med til at hjælpe andre, og give mere viden om hjælpemidler.
Du er velkommen til at lave en anmeldelse her – det tager kun 5 minutter:
Lav en anmeldelse

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *