Anmeldelse: Elscooter, Calypso Deluxe

Elscooteren fra Calypso får gode anmeldelser af brugeren Sanni N. I de kolde måneder er den overdækket med regnslag og står parkeret på terrassen. Men når det er lunt udenfor, nyder hun at kunne sætte sig til rette i det bløde sæde og køre derudaf.

Sanni N. er glad for sin Calypso Deluxe elscooter, fordi hun synes, det er en nem og effektiv måde at komme omkring på. Den scorer ikke topkarakter, fordi den ikke er til gavn i vinterperioden, hvor det er for koldt at sidde stille udenfor. Men 4,5 ud af 5 stjerner når den samlede produktscore op på.

Jeg er glad for min elscooter. Men jeg bruger den kun i sommerperioden, når vejret er godt. Det er rart, at man kan komme nemt og hurtigt omkring.

─ Sanni N, bruger

Brugeranmeldelse af elscooter fra Calypso, model: Deluxe

Sanni har købt sin elscooter hos Elscooterservice, der har til huse i Vildbjerg nær Herning. De har et bredt udvalg af elscootere, elkørestole og øvrige hjælpemidler til handicappede, ældre og gangbesværede. Du kan besøge deres hjemmeside ved at klikke her: Elscooterservice

Har du selv en elscooter eller en anden form for hjælpemiddel? Så vil vi meget gerne høre din mening om det. Hvis du går ind og anmelder dit hjælpemiddel på faldGUIDEN, så er du med til at hjælpe andre brugere og give dem mere viden inden for hjælpemiddelområdet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *