Anmeldelse: Kørestol, Etac, M100

Ragnar V. er rigtig glad for sin kørestol og kunne ikke undvære den. Kørestolen gør det muligt for ham at komme rundt, til trods for at han er opereret i knæene og har en dårlig hofte. 

Kørestolen, som Ragnar bruger hver dag, har fået 4,5 ud af i alt 5 stjerner i Ragnars anmeldelse.

Under anmeldelsen kan du læse mere om Ragnar og om hvad der er årsagen til, at han har anmeldt kørestolen, som han gør.

Kørestolen fra Etac, M100 er en rigtig god hjælp for Ragnar. Det var fint at begynde at bruge kørestolen, da han var i god form. Nu ville han dog ønske at kørestolen kørte på strøm.  Det har den dog ikke, og derfor er han glad for at have så har jeg mange unge mennesker, som kan skubbe ham rundt, når han skal køre længere strækninger.

Ragnar har haft kørestolen de sidste 4-5 år. Han har dog også en rollator, men den bruger han sjældent. Det skyldes at han har en dårlig hofte og har fået indopereret nye knæ.

Kørestolen gør at jeg selv kan komme rundt. Jeg kan godt bruge min rollator, men så går det meget langsomt. Og jeg skal passe på mine bevægelser, pga. mine dårlige knæ og hofte.

− Ragnar V, bruger

 

For Ragnar er kørestolen en god hjælp, da han går meget dårligt.

Kørestolen er vigtig for min livskvalitet

Der er ingen tvivl om at kørestolen er en vigtig del af Ragnars liv. Den gør det muligt at komme rundt og at han kan være social sammen med andre.

Banko er også noget Ragnar er rigtig glad for. Han synes det er hyggeligt at spille sammen med andre − og så er han god til det. På sit spisebord, har han en masse chokolade og slik liggende, som har har vundet i bankospil.

For Ragnar, er det rart at kunne komme til banko, hvor han hygger sig sammen med andre.

Hvis ikke Ragnar havde haft sin kørestol, var han afhængig af at andre kunne komme til ham og det ville han være meget ked af. Med sin kørestol kan han spise frokost eller se håndbold sammen med andre.

Kørestolen er vigtig for min livskvalitet, fordi den gør at jeg nemt kan komme ned til frokost. Og se håndbold sammen med de andre. Jeg går også til banko og det er rigtig vigtigt for mig.

− Ragnar V, bruger

Hvis han selv kunne bestemme, ville Ragnar helst kunne undvære kørestolen. Det kan han desværre ikke, og derfor er han rigtig glad for at have en kørestol, som han synes er god.

Vil du selv lave en anmeldelse?

Hvis du ligesom Ragnar har en kørestol, eller et andet hjælpemiddel, som du du enten vil anbefale til andre, kan du lave en anmeldelse af den her på faldGUIDEN. Skulle du have et hjælpemiddel, som du ikke er tilfreds med, er du også meget velkommen til at lave en anmeldelse af den.

Det tager kun 5 minutter at lave en anmeldelse.

Ved at lave en anmeldelse af dit hjælpemiddel, er du med til at hjælpe andre, og give mere viden om hjælpemidler.
Du er velkommen til at lave en anmeldelse her: Lav en anmeldelse

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *