faldGUIDEN i rivende udvikling

faldGUIDEN i rivende udvikling

GUIDEN – Danmarks første markedsplads for velfærdsteknologi med borger og brugeranmeldelser er i rivende udvikling. GUIDEN er borger- og brugerdrevet. Så al udvikling foregår i tæt samarbejde med jer, som skal bruge den.

Den klikbare prototype, faldGUIDEN er blevet til via 20 dybdegående interviews og feedback fra 50 personer i målgruppen, borgere, pårørende, fagpersoner og virksomheder. Prototypen bliver nu videreudviklet med vores partnervirksomheder og samarbejdskommuner.

Tusinde tak for hjælp med feedback på Prototypen.

Bliv ven med os på facebook: https://www.facebook.com/GuidenOnline/, så får du nyheder om, hvad vi laver, og hvordan du kan være med i GUIDEN Community, hvor vi arbejder med at videreudvikle platformen og deler erfaringer om online borger- og brugerfeedback indenfor velfærdsteknologiområdet.

GUIDEN har etableret udviklingssamarbejder med Sønderborg og Roskilde kommuner og er i fuld gang med at søge fondsmidler til den videre udvikling.
Læs mere her om Sønderborgs forventninger til faldGUIDEN

faldGUIDENs mission

faldGUIDEN giver borgeren, pårørende og plejepersonale overblik over løsninger og services, der kan forebygge fald eller afhjælpe farlige situationer forårsaget af fald, såsom: sensorer, faldalarmer, faldafbødende tøj, træningsredskaber mm. Alle produkter på siden er anmeldt og testet af brugere, pårørende eller plejepersonale og præsenteres med billeder og videoer. faldGUIDEN indeholder også en søgefunktion, der guider pårørende og plejepersonale til at finde den bedste løsning til deres særlige situation. Kommuner kan benytte faldGUIDENs oversigt over anmeldte fald-produkter til at plukke fra, så de kan præsentere løsningerne for deres borgere på egne hjemmesider med anmeldelserne, billeder, videoer mm.

faldGUIDEN skal skabe en større udbredelse af velfærdsteknologiske løsninger, og mere selvhjulpne borgere, der også selv anskaffer sig velfærdsteknologiske løsninger for egne midler.

Når GUIDEN er etableret på fald-området, vil den udvide til at indeholde andre velfærdsteknologiske løsninger.

Få nyheder fra GUIDEN ved at følge os på facebook

På vegne af GUIDEN teamet: Esther

CEO Esther Bülow Davidsen, COO Sussi BIANCO, CFO Torben Riise

Web: www.guidenonline.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *