Familie med rollator

3 gaver, du ikke vidste, din morfar stod og manglede

Har du også svært ved at finde den rigtige gave til morfar, fordi han igen i år ingen ønsker har? Han har trods alt haft mange år til at samle krus, bøger og forskellige tekniske dimser, så kan det være lidt svært at finde den perfekte gave.

År for år bliver morfar ældre. Måske er din morfar frisk og frejdig. Måske har han nået en alder, hvor han har brug for en smule hjælp til at blive ved med at holde sig aktiv.

Med faldGUIDEN får du her 3 forslag til gaver, som kan sikre, at din morfar stadig kan have en aktiv hverdag:

1) Vippebræt:

Simpelt og ligetil. Vores balance begynder allerede at blive udfordret, når vi fylder 25, så måske morfars balance havde godt af at blive udfordret. Et vippebræt er en enkel, men udfordrende måde at styrke både krop og balance.

2) Sensor med opkald:

Har din morfar altid været glad for teknik og gadgets? Hvis det er tilfældet, så skal han måske have sig en ny til jul. eNest ligner lidt et gummiarmbånd Men det er en sensor, der opfanger, hvis morfar falder. Og den giver dig mulighed for gennem sensoren at ringe og høre, om alt er okay.
Læs mere om eNest her.

Ved du, hvad en faldalarm er? Ellers læs mere her

3) Transportrollator:

Hvis din morfars rollator efterhånden er blevet en smule slidt, var det måske en idé at give ham en ny? Du kunne eventuelt overveje at give ham en rollator, som kan mere end bare en normal rollator. Det kunne fx være en RollzMotion. Med den får din morfar mulighed for at gå rundt på egen hånd, men RollzMotion gør det også muligt, at du kan give morfar en hjælpende hånd, hvis han får brug for det: Den kan nemlig laves om til en transportstol.
Læs mere om RollzMotion her.

Der er mange muligheder for at give din morfar en gave, som gør en forskel i hans hverdag. Hvis ingen af de tre idéer passer til din morfar, kan du hente mere inspiration i vores artikel 3 gaver, du ikke vidste, din farmor ønskede sig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *