Ældre og yngre kvinde næse mod næse

3 julegaver, du ikke vidste, din farmor ønskede sig

“Nej, jeg har jo alt, hvad jeg har brug for.” Er det også din farmors standardsvar, når julen nærmer sig, og I skal udveksle julegaveønsker? Så læs med her, faldGUIDEN kommer med 3 gaveidéer til farmoren, der har alt.

Selvom farmor måske virker som en frisk, ældre dame, er der måske kommet flere og flere småting, hun ikke kan klare helt så nemt, som hun kunne for fem år siden. Men så er det jo heldigt, at julen – og derfor også julegaverne – er lige om hjørnet.

faldGUIDEN har 3 gode forslag til gaver, som giver farmor en lettere hverdag:

    1. Badeskammel: Våde, glatte fliser og en usikker balance: det lyder som opskriften på et falduheld. Så måske farmor skal have en badeskammel, så hun har muligheden for at sætte sig ned, hvis balancen svigter i badet.
    2. Brochealarm: Min farmor fik en faldalarm, da hun flyttede til en beskyttet bolig. Men den lå altid i en skål på hendes kommode, og dér var den ikke til særlig megen hjælp. I stedet for en løsthængende faldalarm kan du overveje om din farmor skal have en faldalarm, der minder mere om et smykke. Det kunne for eksempel være Sarita Pearl, som ligner en broche mere end en faldalarm.
      Læs mere om Sarita Pearl her.

    3. Støvsuger: Den ugentlig rengøring af hele huset kan være svær at overskue, hvis fysikken ikke længere er, hvad den har været. En robotstøvsuger kan være løsningen: Den klarer en af de store rengøringsopgaver, mens din farmor kan koncentrere sig om at støve af eller måske bruge sin tid på noget andet end rengøring.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *