Er du ældre og interesseret i træning? Her kan du læse en anmeldelse af en træningsapp

GÆSTEBLOGGER: Signe Solevad Jonasen, cand.scient.soc.

Her kan du læse en anmeldelse af træningsappen DigiRehab. Anmeldelsen er lavet af Signe Solevad Jonasen, sociolog fra Aalborg Universitet med speciale indenfor Sundhed og Ældreomsorg.

Anmeldelse af DigiRehab:
Et digitalt træningsredskab til en stærkere alderdom

Anmeldelse af DigiRehab af Signe Solevad Jonasen

Signes baggrund for at bidrage til faldGUIDEN er langt fra tilfældig:

“For Aarhus Kommune har jeg udarbejdet en evaluering af DigiRehab. I evalueringen indgik interviews med både medarbejdere og brugere. De blev blandt andet spurgt ind til, hvad de synes om appen og dens mange forskellige træningsøvelser. På baggrund af denne indsigt vil jeg gerne dele min viden om DigiRehab.”

“Med faldGUIDEN kan jeg og andre fagpersoner udbrede vores faglige viden om forskellige velfærdsteknologier til hverdagsbrugerne på en måde, som gør tekniske begreber lettere at forstå.

“Min anmeldelse er lavet fordi velfærdsteknologi kan være med til at gøre hverdagen lettere for borgerne.”

“Jeg har valgt at bidrage til med min anmeldelse, fordi jeg her kan udbrede kendskabet til en teknologi, som mange brugere og personale sætter stor pris på. Normalt forbliver evalueringer i det offentlige lukkede system. Her er det muligt for mig at dele min viden med folk, som har brug for den.”

“Her på faldGUIDEN håber jeg at en anmeldelse som min kan være til glæde for alle, som står over for at vælge, om de vil bruge træningsappen DigiRehab.”‘

Er du blevet mere nysgerrig på, hvad DigiRehab er, så kan du læse meget mere om produktet på DigiRehabs hjemmeside: DigiRehab

Hvis du er interesseret i at læse mere om fald, kan du læse mere her: Kender du en ældre, der ofte falder? 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *